Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MKÜ İle İşbirliği Sağlamak İstediler

Tommy Josefsson ve Annica Trank ile bu okulda okumakta olan 4 öğrenci MKÜ rektörlüğünü ziyaret etti ve ATHENA programı kapsamında MKÜ ile işbirliği ya

Dünya   A+a-

 
İsveç’in Vetlanda kentinde bulunan Njudungs okulunda görev yapmakta olan Tommy Josefsson ve Annica Trank ile bu okulda okumakta olan 4 öğrenci Mustafa Kemal Üniversitesi rektörlüğünü ziyaret etti ve ATHENA programı kapsamında MKÜ ile işbirliği yapmak istediklerini belirttiler.  
Yapılan görüşmede, Tommy Josefsson ve Annica Trank İsveç Uluslararası Program Ofisi tarafından yürütülmekte olan ATHENA programı kapsamında MKÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu ve Antakya Meslek Yüksekokulu ile işbirliği yapmak istediklerini belirttiler. Bu işbirliği çerçevesinde İsveç’ten farklı hoca ve öğrencilerin MKÜ’ye gelebileceğini söyleyen Tommy Josefsson ve Annica Trank, Antakya’nın ve üniversitenin kendileri için çok önemli bir fırsat olduğunu belirterek, kendilerine her zaman gerekli desteği sağladığı için teşekkürler etti.
MKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Koç ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim ve kültür alanında işbirliğine açık olduklarını, üniversitenin uluslar arası düzeye ulaşması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti. Ayrıca, sadece ziyarete gelen okul ile değil; İsveç’te bulunan diğer üniversiteler ile de özellikle Erasmus programı çerçevesinde değişim yapılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunulması için talimat verdi.
Görüşme sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Koç ziyaretçilere hediyelerini takdim etti. Ziyaretçiler ise hem konukseverliklerinden hem de hediyelerinden ötürü Prof. Dr. Ali Koç’a teşekkür ettiler. Grup, planlanan program çerçevesinde 2 Aralık’a kadar üniversitemizde ve ilimizde ziyaretlerini sürdürecekler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar