Skip Navigation Links

Atalar Koleji'yle Köy Okulu Dayanışması

Karaağaç Hatun köyü İlköğretim Okulu'ndaki sosyal kulüpler ortaklaşa bir etkinlik yaparak köylerindeki engellilerle tekerlekli sandalye alabilmek için

Dünya   A+a-

 
Atalar Koleji’yle Köy Okulu Dayanışması
 
 
Karaağaç Hatun köyü İlköğretim Okulu’ndaki sosyal kulüpler ortaklaşa bir etkinlik yaparak köylerindeki engellilerle tekerlekli sandalye alabilmek için şişe kapağı toplama kararı aldılar. Tesadüfen bunu duyan Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri de kendi sosyal kulüpleriyle bu işe girişmek istediler.
Hatun Köyü İlköğretim Okulu’nda bu projenin Koordinatör Öğretmeni Mithat Dede ile Türkçe Öğretmeni Şükran Altun, Özel atalar İlköğretim Okulu’nun Müdür Yardımcısı Gülhan Karaçaylı ve Yardımlaşma Kulübü Danışman Öğretmeni Serpil Abay hepsi bir araya gelerek “Birlikten kuvvet doğar” fikriyle her iki okulda aynı faaliyeti yürüttüler.
Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri de bugün topladıkları kapakları koordinatör öğretmenlere okullarında teslim ettiler. Özel Atalar İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Gülhan Karaçaylı, misafir okul öğretmenleriyle okulun yardımlaşma kulübü öğrencilerini bir araya getirerek toplanan kapakları, artıkları Mithat Dede ve Şükran Altun’a teslim ettiler. Özel Atalar İlköğretim Okulu Yardımlaşma Kulübü Başkanı İbrahim Mengi “Bu basit üretim artıklarının, naylonların bu kadar önemli bir olaya çözüm olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ne anlamlı bir çalışma oldu bu yaptığımız. Bundan sonra da toplamaya devam edeceğimiz plastik su şişesi kapaklarının tüm İskenderunlu kardeşlerimin yapması için sizin aracılığınızla çağrıda bulunuyorum. Düşünün ki bir engelliye kol-bacak oluyorsunuz” dedi.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet