Skip Navigation Links

Fevzi Çakmak'tan Bir İlk!

Öğrenciler, veliler ve okul idarecileri bir arada, evde yapılan yemekleri, tatlıları bir birlerine ikram ettiler, etkinliğin sonunda ise öğrenciler ve

Dünya   A+a-

Fevzi Çakmak’tan Bir İlk!
 
İskenderun Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı.
Öğrenciler, veliler ve okul idarecileri bir arada, evde yapılan yemekleri, tatlıları bir birlerine ikram ettiler, etkinliğin sonunda ise öğrenciler ve öğretmenler birlikte halay çektiler.
Fevzi Çakmak İlköğretim Okul Müdürü Fikret Yamen, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin Yerli Malı Haftası’nı bir arada okul bahçesinde kutlamalarını İskenderun’da bir ilk olarak nitelendirdi. Yamen açıklamasında: “İskenderun Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu olarak 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası’nı daha coşkulu, anlamlı, güzel bir şekilde kutlamak adına tüm sınıflarımızdaki öğrencilerimizin velileriyle birlikte yerli malı haftasının yerini daha iyi kavratmak, yaşamak ve yaşatmak anlamında böyle bir organizasyon, böyle bir etkinlik düzenledik. Sağ olsun velilerimiz bu konuda bize her türlü desteği verdiler. Amacımız; yeni gelecek olan neslimize, çocuklarımıza bütçe ekonomisini daha iyi bir seviyeye çıkarmak amacıyla yerli malı kullanımını özendirmek, mümkün olduğu kadarıyla ülke ekonomisini daha iyi bir seviyeye çıkarmak. Hedefimiz bu. Bu zihniyetle çocuklarımıza böyle bir etkinlik hazırladık. Velilerimize teşekkür ediyoruz, bundan sonraki süreçte de etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.
 
 


Fevzi Çakmak İ.Ö.O Yerli Malı Haftası ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet