Skip Navigation Links

MKÜ Kilis'i ağırladı..

Ziyaret kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi'nin ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi daire başkanları ve şube müdürleri tanışma ve bilgi alışverişinde bu

Dünya   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Şerefetttin Canda Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer, Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Soysal, Sağlık Kültür ve Spor, İdari ve Mali İşler, Personel Dairesi, Strateji Dairesi, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanları; Özel Kalem, Basın Yayın, Öğretmenevi Müdürlerinden oluşan Kilis 7 Aralık Üniversitesi üst düzey yöneticilerini makamında ağırladı.

Ziyaret kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi’nin ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi daire başkanları ve şube müdürleri tanışma ve bilgi alışverişinde bulunma fırsatı buldular. Toplantı sonrası Mustafa Kemal Üniversitesi’nin tüm birimleri gezdirilerek yapılan faaliyetler konusunda bilgiler verildi. Daha sonra hızla gelişmekte olan Tayfur Sökmen kampusü içerisindeki Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi, Araştırma Hastanesi, yeni yapılan Eğitim Fakültesi ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu binaları ve kampus içerisindeki tüm fakülteler Mustafa Kemal Üniversitesi’nin tüm üst düzey yöneticileri ile birlikte gezildi.
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç ve üst düzey yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek Mustafa Kemal Üniversitesi’nin gelişmesi ve öğrenci sayısının artırılması için bütün imkanlarını seferber ettiklerini, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarını, Tıp fakültesini ve bir çok yeni Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu açtıklarını, böylelikle öğrenci sayısını artırdıklarını, Araştırma ve Uygulama hastanesini yeni yerinde yeni binasıyla hizmete açtıklarını, Eğitim Fakültesi ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulları binalarının tamamlanmak üzere olduğunu, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin Sağlık, Bilim, Teknoloji ve Kültür yolunda daima ileriye giderek bölgeye çok büyük katkıda bulunacağını söyledi. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bu ziyaretin kendileri için çok faydalı ve verimli geçtiğini söyledi ve Rektör Canda’ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet