Skip Navigation Links

Atalar Koleji Öğrencilerine Prime Mall Morali

Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu 1. kademe öğrencileri Cuma günü sabah saatlerinde Prime Mall'a giderek film izlediler.

Dünya   A+a-

 
Atalar Koleji Öğrencilerine Prime Mall Morali
 
Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu 1. kademe öğrencileri Cuma günü sabah saatlerinde Prime Mall’a giderek film izlediler.
“Alvin ve Sincaplar” adlı filmi izleyen öğrenciler çıkışta sorulan sorulara hem zevkle hem ders almış bir şekilde cevap verdiler. Büyüklerin sözünü dinlemeyen minik sincapların başına neler geldiğini gördüklerini ve bundan sonra büyüklerin sözünden çıkmadan çıkmayacaklarını dile getirdiler.
Filmden sonra Mc Donnald’sta keyifle yemek yiyen öğrencilere çeşit çeşit armağanlar dağıtıldı. Prime Mall’in kendileri için hazırladıkları yılbaşı eğlencesi için zemin kata inen öğrenciler müzik eşliğinde palyaço ile çeşitli oyunlar oynayıp, drama çalışmaları yapılar. “Arkadaşlık” madalyası alan çocukların yanı sıra çeşitli yarışmalarda birinci olan öğrencilere de birincilik armağanları verildi.
Partiye katılan tüm öğrencilere balon dağıtan yetkililer çocukların uyumu için öğretmenlerine övgü dolu sözler söylediler ve yeni yıllarını kutladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet