Skip Navigation Links

Sakatlık numaraydı ama… Bu Çiçek Tüm Sağlık Çalışanlarına…

Asaşspor Futbol Okulu verdiği sosyal mesajla bir kez daha takdir topladı.

Sakatlık numaraydı ama… Bu Çiçek Tüm Sağlık Çalışanlarına… Web
TV

Sağlık   A+a-

 Hatay’ın İskenderun İlçesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Asaşspor Futbol Okulu, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da hasta yakınının saldırısı sonucu ağır yaralanan doktor Bahaddin Ahmet Yalçın ve tüm sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla anlamlı bir organizasyona imza attı.
Asaşspor Futbol Okulu Antrenörü Halit Ersoy’un günler öncesinden hazırladığı organizasyonda, karşılaşma sırasında sakatlanan küçük futbolcu için ambulans istendi. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nden gönderilen ambulans kısa sürede spor kompleksine geldi ve sözde sakatlanan küçük futbolcuya müdahele ettikleri sırada bir başka küçük futbolcu Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Acil Servis Doktoru Cengiz Gündüz ile Hemşire Sumru Gülşen Sarp’a bir buket çiçek takdim etti.
Çiçek takdiminden sonra sakatlık durumunun gerçek olmadığını anlayan Doktor Cengiz Gündüz, Antrenör Halit Ersoy ve küçük futbolculara teşekkür etti.
Asaşspor Futbol Okulu Antrenörü Halit Ersoy, Şanlıurfa’da hasta yakınının saldırısına uğrayan doktor Bahaddin Ahmet Yalçın’a destek vermek, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarına dikkat çekmek, çocuklarda bilinç oluşturmak amacıyla böyle bir mizansen düzenleme ihtiyacı hissettiklerini söyledi ve Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Acil Servis Doktoru Cengiz Gündüz ile Hemşire Sumru Gülşen Sarp’ın şahsında tüm sağlık çalışanlarına insanlığa sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Doktor Cengiz Gündüz de yapılan sürprizden dolayı Antrenör Halit Ersoy ve küçük futbolculara teşekkür ederken, sağlık çalışanlarının bugüne kadar onlarca kez saldırıya uğradığını hatırlattı. Doktor Cengiz Gündüz, sağlık çalışanlarının zor şartlar altında çalıştığına dikkat çekti ve her gün evden aileleriyle vedalaşarak çıkmak gibi acı bir gerçeğe vurgu yaptı.
Düzenlenen mizansenle verilen sosyal mesaj ise Asaşspor Futbol Okulu Antrenörü Halit Ersoy ve minik futbolcularına “Helal Olsun” dedirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sakatlık numaraydı ama… Bu Çiçek Tüm Sağlık Çalışanlarına…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet