Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Örnek Davranış'

Ahilik Haftası nedeniyle Tüm Esnafının Çıraklık Kalfa ve Ustaları Koruma ve Geliştirme Derneği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek iki adet

Dünya   A+a-

 
“Örnek Davranış”
Ahilik Haftası nedeniyle Tüm Esnafının Çıraklık Kalfa ve Ustaları Koruma ve Geliştirme Derneği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek iki adet bilgisayar bağışında bulundular.  
Tüm Esnafının Çıraklık Kalfa ve Ustaları Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Nuri Erdener: “Ahilik haftasının başladığı ilk günde, Tüm Esnafının Çıraklık Kalfa ve Ustaları Koruma ve Geliştirme Derneği olarak, ihtiyacı olan bir okulumuza 2 adet bilgisayar bağışlamayı uygun gördük. İskenderun esnafı da bu konularda değişik etkinliklerde bulunacak. Sayın Kaymakamımız da bu konuda sağ duylu, kendisi ile yapmış olduğumuz sohbet esnasında bu konuyu dile getirdik ve bugün de İlçe Milli Eğitim Müdürümüze iki adet bilgisayarımızı takdim ettik” dedi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran ise: “Eğitime katkılarından dolayı Tüm Esnafının Çıraklık Kalfa ve Ustaları Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu yardımlarının da diğer sivil toplum örgütlerine örnek olmasını diliyorum ve bu yardımların devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Bilgisayar bağışıı 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar