Skip Navigation Links

Hassa'da Okullar 2. Döneme Hazır

Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan UMAÇ, okullarda bir dizi incelemelerde bulundu.

Dünya   A+a-

 
Hassa’da Okullar 2. Döneme Hazır
 
Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan UMAÇ, okullarda bir dizi incelemelerde bulundu.
Yarıyıl tatili sonrası okullarda incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç,okulların 2. Döneme hazır olduğunu söyledi.
Hassa’ya bağlı Gülkent,Ardıçlı İ.M.K.B YİBO,Deliçay İlköğretim Okullarını ve Haydarlar Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret ettiği okullarda, sınıfları gezerek, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğretmenlerle sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.
Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan UMAÇ,yaptığı açıklamada;
Milli Eğitimin çeşitli kademelerinde görev aldığını ve yöneticilik yaptığını belirterek;
“Eğitim bir ekip işi olduğunu, uyumlu ve koordineli bir çalışmayla başarıyı yakalamak için hiçbir sebep yoktur” dedi.Görüyorum ki okullarımız, genç ve dinamik kadroya sahipler.Enerjilerimizi, çağın gereklerine uygun,Atatürk milliyetçiliğine bağlı,vatan sevgisiyle donatılmış, kaliteli elamanları yetiştirmek için harcamalıyız.Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımız, sizlerin ellerinde şekillenecektir.İnanıyorum ki, siz değerli öğretmenlerimiz ,bunları en güzel bir şekilde başaracaksınız” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Umaç; “Sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla,okul ziyaretlerine sık sık devam edeceğini ,sözlerine ekledi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet