Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatayspor’da Çifte İmza

Spor Toto 1. Lig’in çiçeği burnunda takımı Hatayspor transfer atağına kalktı.

Hatayspor’da Çifte İmza

Spor   A+a-

Geçen seneki mevcut şampiyon kadronun iskeletini koruyan bordo-beyazlılar, son olarak Menemen Belediyesporlu Yasin Güreler ve Adana Demirsporlu Kubilay Sönmez’i kadrosuna kattı.
Yeni transferler Yasin ve Kubilay, Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kendilerini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde düşüncelerini paylaşan sportif direktör Gökhan Zan, “Takımımıza faydalı olacağına inandığımız futbolcuları kadromuza bir bir katıyoruz. Belki yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyoruz. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Hatayspor yeni sezonda da tüm rakipleriyle başa baş mücadele edecektir. Bu transferler hepimiz için hayırlı olsun” dedi.
Menemen Belediyespor’dan Hatayspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Yasin de takıma faydalı olmak için elinden geleni yapacağını belirterek taraftarlara başarı sözü verdi.
Kubilay Sönmez de Hatay’a şampiyonluk yaşamak istediği için geldiğini ifade etti ve bu isteğini gerçekleştirmek için çok çalışacağını belirtti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar