Skip Navigation Links

Mef-Simya'dan Sucuk-Ekmek Partisi

İskenderun MEF Dershaneleri-SİMYA Yayınları ile İstiklal Makzume Anadolu Lisesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen sucuk-ekmek partisi okul bahçe

Dünya   A+a-

İskenderun MEF Dershaneleri-SİMYA Yayınları ile İstiklal Makzume Anadolu Lisesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen sucuk-ekmek partisi okul bahçesinde düzenlendi.
Öğrenci ve öğretmenlerin müzik eyliğinde halay çektikleri ve doyasıya eğlendikleri şenlik, 19 mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı arefesinde yapılması nedeniyle de ayrı bir önem taşıyor.

Sınav stresini attırmak ve karne öncesi arkadaşları bir araya getirmeyi amaçlayan, MEF Dershaneleri-Simya Yayınları’nun sponsorluğunda düzenlenen sucuk-ekmek partisi, öğrencilerin sergiledikleri renkli görüntüler, palyaçonun dansları ve mangal başında pişen sucukların kokusuyla herkese güzel bir gün yaşattı.
MEF Dershaneleri-Simya Yayınları Yönetim Kurulu Üyesi Selim Baysal, her yıl geleneksel olarak düzenlenecek, bu yıl ikincisi yapılan sucuk-ekmek partisinin özellikle Ulu Önder Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bayramın arefesinde düzenlendiğini ve sınav öncesi stres attırmanın amaçlandığını söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet