Skip Navigation Links

Karabulut, Ankara'da Hatay'ı temsil edecek

Gökmeydan İlk Öğretim Okulu Müdürü Nazım Karabulut'un Ankara'da Hatay'ı temsil edeceği belirtildi.

Dünya   A+a-

Karabulut, Ankara’da Hatay’ı temsil edecek
 
Gökmeydan İlk Öğretim Okulu Müdürü Nazım Karabulut’un Ankara’da Hatay’ı temsil edeceği belirtildi. 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt ve Karabulut, İskenderun Kaymakamı Ali Su’yu makamında ziyaret etti. 
Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gökmeydan ilköğretim okulunun örnek bir okul olduğunu belirterek ,”Geçtiğimiz günlerde bu okulumuz temizlik ve hijyen yönünden sağlıklı olduğu için beyaz bayrak ödülü aldı. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Başarılı bir öğretmen ve idareci olduğunu için Karabulut’u kutluyorum” dedi. 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Cankurtaran ise Karabulut’un Gökmeydan ilköğretim Hatay’ı Ankara’da temsil edecek olmasının kendilerine büyük bir onur verdiğini söyledi. 
Bozkurt ise eğitime her zaman destek olduklarını belirterek,”Beldemizde ki bu okulun hemen hemen tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. İnsana olan yatırım en büyük yatırımdır” dedi. 
Karabulut ise Öğretmenler gününde Ankara’da olacağını belirterek ,” 24 Kasım Öğretmenler gününde Milli Eğitim Bakanı, Meclis Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı huzuruna İl Temsilci olarak çıkacağım. Hatay il temsilciliği görevinin şahsıma verilmesinden büyük gurur duyuyorum. Okula yaptığı hizmetlerle bu görevin şahsıma verilmesinde önemli rol oynayan Belediye Başkanımız Bozkurt’a ve tüm müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet