Skip Navigation Links

Fevzi Çakmak Öğretmenler Günü'nü Kutladı.

Atatürk'ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettikleri tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda çeş

Dünya   A+a-

Fevzi Çakmak Öğretmenler Günü’nü Kutladı.
 
İskenderun Fevzi çakmak İlköğretim Okulu Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Atatürk'ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettikleri tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerin katıldığı etkinliklere Emekli Öğretmen Halk Eğitim Eski Müdürü İsmet Akın da hazır bulundu. Program, İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başladı.
Programda günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Fevzi Çakmak İlköğretim Okul Müdürü Fikret Yamen öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek şunlar söyledi “Bugün 24 Kasım hepimiz için önemli bir gün. Bugün bizim günümüz. Biz öğretmenlerimizin her gününün bugünkü gibi 24 Kasım’da olduğu gibi anılmalarını istiyoruz. Omuzlarınızda bulunan misyonun ne kadar ağır olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu misyonda, bu önemli görevde hepinize başarılar diliyorum. Hepinizin Öğretmenler Günü kutlu olsun”
Daha sonra açıklama yapan Emekli Öğretmen Halk Eğitim Merkezi eski
Müdürü İsmet Akın: “Bu mutlu günümüz aynı zamanda Atatürk’ün ‘Millet Mektebi Teşkilatı’nın başkanlığına kabul edildiği gündür. Öğretmenlik öyle güzel bir meslektir ki onun konusu insan, malzemesi insan, işçisi insan, işleneni insan, işleyeni insandır. Öğretmen her zaman fedakardır, her devirde ileridir, ışıktır. Hepinize öğretmenlik yaşamınızda başarılar diliyorum. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri ve okulun öğrencilerinden Meryem Aydoğdu tarafından seslendirilen Türküler ve şiirler katılımcılara duygulu anlar yaşattı.
Programın sonunda ise Emekli Öğretmen, Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü İsmet Akın’a Fevzi Çakmak İlköğretim Okul Müdürü Fikret Yamen tarafından plaket verildi.


Fevzi Çakmak İ.Ö.O 24 Kasım ile 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet