Skip Navigation Links

İnsana Yapılan Yatırım En Önemli Yatırımdır

İskenderun Ticaret Borsası, Nardüzü İlköğretim Okulu'na 5 bilgisayar ve 1 adet projeksiyon bağışında bulundu.

Dünya   A+a-

 
İskenderun Ticaret Borsası, Nardüzü İlköğretim Okulu’na 5 bilgisayar ve 1 adet
projeksiyon bağışında bulundu.
Bilgisayar sınıfının açılışına İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Okul Müdürü Turgay Çelikezen, Okul Aile Birliği Başkanı Ethem Şanlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşması yapan 8. sınıf öğrencisi Burcu Neznen, “ Bilişim çağında teknolojik alt yapı oluşturmanın temeli eğitimli bir nüfustur. Bilgiye daha hızlı ulaşmak, internetten daha sağlıklı faydalanmak, görsel eğitimi önemseyip kaliteli hale getirmek için gerekli donanımlara ihtiyaç vardır. İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’nun katkılarıyla okulumuzdaki gerçekten kullanılabilir bilgisayarlarların sayısı 5’tir.kendilerine yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Fakat yine de bilgisayarlar yetmemektedir. Daha verimli eğitim almak için değerli sanayici ve iş adamlarının bağışlarını bekliyoruz” dedi.
En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır diyen Engin Vayisoğlu, “çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlar bu sıralarda ne kadar başarılı olurlarsa ileri de bizi o kadar iyi temsil ederler. Hayırlı olsun diyoruz. İnşallah 2012’de tekrar eksiklerinizi gidermeye çalışırız” şeklinde konuştu.
Ticaret Borsası’nın katkılarından dolayı teşekkürlerini sunan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, “ gerçekten yaptıkları bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu teknoloji çağında gençlerimizin iyi yetişmesi için hediye ettikleri bu bilgisayarların gençlerimizin öğrenimine çok önemli, çok ilerleyici bir katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından sınıfın açılış kurdelesini Vayioğlu ve Yolcu birlikte kestiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet