Skip Navigation Links

Engelli öğrencilerden anlamlı sergi

Hatay'da bir ilk gerçekleştirilerek İskenderun'da bulunan Rehabilitasyon öğrencileri tarafından 2 Nolu aile çay bahçesinde engelliler haftası dolayısı

Dünya   A+a-

Hatay’da bir ilk gerçekleştirilerek İskenderun’da bulunan Rehabilitasyon öğrencileri tarafından 2 Nolu aile çay bahçesinde engelliler haftası dolayısıyla ‘Resim ve elişi’ sergisi düzenlendi.
Serginin açılışına Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakam Vekili Mehmet Öz, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrittin Bereketoğlu, İskenderun Belediyesi Başkanvekili Cemil Uğutmen, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Balaman, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun katıldı.

Açılış öncesi sergi hakkında kısaca bilgiler veren İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Balaman, “Böyle bir sergi Hatay’da ilk kez yapılıyor. İskenderun’da bulunan çeşitli Rehabilitasyon Merkezlerinde bulunan öğrenciler tarafından böyle bir sergi yapıldı. Bu sergi resim ve elişinden oluşan bir sergidir. Bu sregiyi ortopedik zihinsel, işitme, konuşma ve ruhsal engelli öğrenciler hazırlayıp bu duruma getirdiler. Bu serginin yapılmasındaki en büyük amaç ise engelli kardeşlerimizin de topluma yararlı birer fert haline gelip topluma kazandırılmasıdır” dedi.
Açıklamanın hemen ardından üç engelli öğrenci ve Ak parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakam Vekili Mehmet Öz ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrittin Bereketoğlu tarafından serginin açılışı yapıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet