Skip Navigation Links

Deniz Tıp Merkezi sağlık taramalarını hızlandırdı..

Uzman öğretmenler eşliğinde çocuklara daha iyi bir eğitim vermek ve gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla faaliyette olan Şirinler Kreş, çocuklara v

Dünya   A+a-

Uzman öğretmenler eşliğinde çocuklara daha iyi bir eğitim vermek ve gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla faaliyette olan Şirinler Kreş, çocuklara verdikleri önemi bir kez daha göstererek Deniz Tıp Merkezi’nde sağlık taramasından geçirdiler.
Şirinler kreş öğrencilerine yapılan sağlık taramasında 3-6 yaş grubu çocukların herhangi bir sorunları olup olmadığına bakıldı. Şirinler Kreş İdarecisi Müge Mısırlıoğlu, Şirinler Kreş olarak çocuklara sağlık taraması yaptıklarını belirterek, “Çocuklarımızın sağlıkları bizler için çok önemlidir. Onların gelecekte bir sorunla karşılaşmamaları için böyle bir tedbir aldık Çocukların bedensel ve ruhsal gelişimlerini sağlamak ve sağlığın önemini benimsetmek için bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Bizim en büyük amacımız, çocuklara en iyi eğitimi vermek olacaktır.” diye konuştu.
Deniz Tıp Merkezi Müdürü Ali Rıza Köseoğlu ise, “Sağlık taraması adı altında bir hizmet vermeye başladık. Sağlık hepimiz için çok önemlidir. Çocuklarımızı teker teker sağlık ile ilgili bilgilendirip başka bir sorunla karşılaşmaları için onları erkenden uyarıyoruz. Onun için çocuklar şuan burada aile ortamında çocuk aile uzmanımız tarafından kontrol ediliyorlar. Çocuklar gayet mutlu ve memnun oldukları için bizde mutluyuz. Yaptığımız bu sağlık taramalarının devamı gelecektir” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet