Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu!!!

Dr. Kocaman: 'Hasan Ersoy olay yerinde çok kan kaybetmiş'

Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu!!!Web
TV

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy'u yaralayan ve yardımcısı Hasan Ersoy'u öldüren katil zanlısı polise teslim oldu. Kimliği açıklanmayan silahlı saldırganın olaydan sonra suç aleti silahla polise teslim olduğu belirtildi. Saldırganın sorguya alındığı öğrenildi.
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy'u yaralayan ve yardımcısı Hasan Ersoy'u öldüren katil zanlısı polise giderek teslim oldu. Kimliği açıklanmayan zanlının suç aletiyle teslim olduğu ve sorguya alındığı belirtildi.
Öte yandan Ersoy'un ilk olarak kaldırıldığı özel hastanenin doktorlarından Mustafa Kocaman yaptığı açıklamada, Hasan Ersoy isimli hastanın bugün 12.15 sularında 112 ekipleri tarafından ateşli silahla yaralanması sonucu kalp ve solunumu durmuş durumda getirildiğini belirterek, "Getirilir getirilmez müdahaleye başladık. Bel altında, sağ ve sol her iki bacakta diz üzeri ve altında birçok giriş çıkış delikleri mevcuttu. Yapılan tüm müdahaleye rağmen hastayı 13.00 civarında kaybettik. Olay yerinde çok kan kaybetmişti, geldiğinde kalp ve solunumu yoktu. Yakınlarının başı sağ olsun" diye konuştu.
Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar