Skip Navigation Links

Buyurun Kavun Festivaline

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 6 Temmuz Kırıkhan’ın kurtuluşunun 80. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek olan

Buyurun Kavun Festivaline

Kültür Sanat   A+a-

kutlama programı ve 12. Kavun Festivali için tüm hemşerilerine davette bulundu.
6 Temmuz 2018 Cuma günü, Kırıkhan’ın kurtuluş yıl dönümü ve Ödüllü 12. Kavun festivali programı:
Saat: 18: 00; Yer: Demokrasi meydanı- Ziraat Bankası önünden Mehteran takımı eşliğinde Kanatlı caddesi boyunca yürüyüş, Cumhuriyet anıtına çelenk konulması, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Günün anlam ve önemini belirten konuşması.
Saat: 19: 00 ;Yer: Mesire alanı – Mehteran gösterisi ve Kavun Festivalinin başlaması.
Saat: 20:00 ;Yer Mesire alanı – En iyi Kavun Yarışması, Yerel sanatçıların sahne alması, En İyi Kavun Yarışmasının Sonuçlarının açıklanması ve TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Nazlı Öksüz Tubay’ın konseri.
Kutlama programı ve 12.Kavun festivaliyle ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz;
“Aziz Milletimizin vermiş olduğu milli mücadele sonucunda Kırıkhan’ın kurtuluşunun 80. Yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız.
Nasıl ki, Kurtuluş savaşında, 15 Temmuz hain kalkışmada kenetlenip birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde vatanımızı savunmuş isek, bundan 80 yıl önce de atalarımız, Kırıkhan’ın kurtuluş mücadelesinde yine birlik, beraberlik içerisinde büyük biz zafer elde etmiştir.
Tarihten bugüne görüldüğü üzere, bizler bir oldukça, iri oldukça, diri oldukça, hep birlikte kardeş oldukça 7 düvel gelse vatanımızı parçalayamayacak, milletimizi yok edemeyecektir. Hamdolsun ki bugün aziz milletimiz ve Kırıkhan’lı hemşerilerimiz bu şuuru her zaman üzerlerinde taşımış, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını, kanını, gövdesini ortaya koymuştur.
Bu bakımdan, atalarımıza, Şehitlerimize ve Gazilerimize vefa borcumuzu ödeyebilmek için Kurtuluşumuzun 80. Yıl dönümünde bütün halkımızın yoğun katılım sağlayacağında hiçbir şüphem yoktur.
Dünya liderimizle Ülke ve Millet olarak Millileşiyor isek, Kırıkhan’ın Milli değer ve sembolleri olan Kavunumuz başta olmak üzere, Havuç ve Kırıkhan Ciğerimizin patenti içinde de büyük bir gayretle çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bu manada 80. Kurtuluş yıl dönümümüzde Kırıkhan Kavunumuzun 12. Festivalini de hep birlikte yerel ve Ulusal sanatçılarımızın sahne almasıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. Bütün Kırıkhan’lı ve Hatay’lı hemşerilerimizi bu anlamlı günde düzenleyeceğimiz kutlama programına davet ediyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet