Skip Navigation Links

Minik Öğrencilerden Sergi

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı Okul Öncesi şenlikleri Nardüzü beldesinde de, görkemli etkinliklerle kutlandı.

Dünya   A+a-

 Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı Okul Öncesi şenlikleri Nardüzü beldesinde de, görkemli etkinliklerle kutlandı. Nardüzü Kız Teknik Lisesinde gerçekleştirilen şölende Nardüzü İlköğretim Okulu Ana okulu öğrencileri birbirinden güzel gösterilerle herkesi hayrete düşürdüler.
Müzik eşliğinde şarkılar söyleyen öğrenciler daha sonra tiyatro gösterisi kalitesinde bir oyunu sergilediler. Miniklerin bu gösterileri şölene katılan herkesin alkışını aldı.
Şölene Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’Nun yanı sıra Nardüzü İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Çelikezen, Nardüzü Kız Teknik Lisesi Müdiresi Elif Öz ve çok sayıda veli katıldı.
Minik Palyoçaların gösterileri ile devam eden şölen, yine Ana sınıfı öğrencilerin dans gösterileri renklendi. Renkli görüntülerin olduğu şölende veliler ve özellikle öğretmenler minik öğrencilerin gösterileri ile gurur duydular. Miniklerin heyecanı da gözlerinden okunuyordu.
Nardüzü İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerinin birbirinden görkemli gösterilerinin ardından Kız Teknik Lisesi öğrencilerinin marifetleriyle sergiledikleri Kermes gezildi. Kız öğrencilerinin kendi elleriyle yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerde okul yararına satışa sunuldu. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, kız öğrencilerinin kendilerinin yaptıkları göz şeklindeki Sarı Lacivert tabloyu satın alarak okula katkıda bulundu.


Protokol üyeleri ve diğer davetliler daha sonra Ana okulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerin sergilendiği kısma geçtiler. Burada sergilenen ve minik öğrencilerin yaptıkları ürünler davetlileri bir kez daha hayretler içinde bıraktı. Öğretmenlerin eğitimi ve öğrencilerin becerileri ile birleşen faaliyetlerin görüntüsü kıskandıracak şekildeydi. Ağabeylerine ve ablalarına taş çıkartan ana okulu öğrencileri her çeşit bir faaliyeti ustalıkla yaptıkları gözlendi.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu kermes ve sergilerin olduğu şölende emeği geçen başta öğretmenler olmak üzere tüm öğrencilere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet