Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV'den Eğitime Yıl Sonu Desteği

Eğitim gönüllüleri daha çok öğrenciye burs imkanı sağlamak amacıyla kermeste bir araya geldiler. Kermeste satılan ürünleri alabilmek için sıraya girip

Dünya   A+a-


 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) eğitime daha çok katkı verebilmek için, 2011 yılının son günleri nedeniyle İGEVLİ kadınlar kendi yapmış oldukları yemekleri, giyecekleri İGEV binasında yapılan kermesle sattılar.
Eğitime katkı amaçlı hem de yıl sonu etkinliği olarak gerçekleşen kermesin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Dr. H. Yusuf Civelek’in eşi Dr. Ümran Civelek yaptı.
Eğitim gönüllüleri daha çok öğrenciye burs imkanı sağlamak amacıyla kermeste bir araya geldiler. Kermeste satılan ürünleri alabilmek için sıraya girip birbirleriyle yarıştırlar.
 
Kermesin açılışını yapan Dr. Ümran Civelek, kadınlarında artık eğitimde ve birçok sosyal alanda ellerini taşın altına koyduklarını belirterek, “ İGEV’in destekleri gençlerimiz içindir. Yarınlarımızın aydınlık olması için, özgür düşünen, bilimin ışığında çalışan gençlerimize destek veriyor. Bugün bu tür desteklere çok ihtiyacımız var. Bizi burada sevindiren başka bir olay var. Kadınlarımızın artık sosyal projelerde yer alması gerektiğini somut olarak gösteriyor. Sizlerin ellerinize sağlık, artık kadınlarda bu işte eğitimde bizde varız demeliler ve diyorlar. Kadınlar artık bu işte kendilerini gösterecekler ve artık eğitime hep birlikte destek vereceğiz.” dedi
 
İGEV yönetim kurulu dönem başkanı Şefik Uyar, kermesini yapılma amacını şu şekilde açıkladı; “Bugün ki kermesimizin amacı, İGEV’li bayanlarının el emeği, göz nuru olan yöresel yemeklerimizi yapıp halkımıza sunmaktı. İGEV’e biraz daha olsun katkı yapmak amacıyla ve yılın son günleri olduğu için de sosyal bir faaliyet yapmaktı. Bayanlarımızın emeğiyle yapılan bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
 


İGEV Kermes ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş