Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ayhan Yavuz Yoğun Seçim Atmosferine Rağmen Kırıkhan’a Hizmeti Hiç Aksatmadı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaklaşık 3 aylık yoğun seçim atmosferine rağmen belediyenin çalışmalarını

Ayhan Yavuz Yoğun Seçim Atmosferine Rağmen Kırıkhan’a Hizmeti Hiç Aksatmadı

Yerel   A+a-

ihmal etmeyip hizmetlerini hiç aksatmadan devam ettirdi.
Kırıkhan’ın her bir noktasını şantiye haline getiren başkan Yavuz, bir yandan doğalgaz hattının döşeme işlerini devam ettirirken diğer yandan, Tayfur Sökmen caddesinde kaldırım kilit taşı yenileme işlerini tüm hızıyla devam ettirdi.
Bunlara ek olarak, Torun mahallesi, Mahmutlu mahallesi, Soğuksu mahallesinde Şehit Ömer Küçük Sokak üzerinde ve Can Hastanesi çevre yolu üzerinde Belediye tarafından yapılan dolmuş duraklarını halkın hizmetine sundu.
Yol çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiren Başkan Yavuz, Mimar Sinan Mahallesi 748 sokaktaki yol yapım çalışmalarını da yerinde inceledi.
Vatanımızın koruyucuları olan Şehitlerimizi de unutmayan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay milletvekillerimiz Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi, ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik, Belediye birim müdürleri Mulla Eroğlu, Ömer Faruk Güder ve idare amiri Mehmet Demir ile birlikte Karataş mahallesinde ikamet eden şehidimiz Kadir Hasan Demiral'ın ailesine ziyarette bulunarak şehidimizin adını ailesinin yaşadığı sokağa vererek şehidimizin adını ölümsüzleştirdi.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “Ülkemizin yoğun seçim gündemine rağmen hamdolsun Kırıkhan’ımızın hizmetlerini de aksatmadan devam ettiriyoruz.
Bugün ilçemizin her noktasını şantiyeye çevirdik. Söz verdiğimiz hizmetleri yapmanın yanı sıra bu hizmetlerimizden daha fazlasını yapmak için elimizden gelen bütün imkanları seferber etmiş durumdayız. Bizim insanımız ve ilçemiz hizmetlerin en iyisine layıktır” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar