Skip Navigation Links

Alan Yaylası Yolunda Asfalt Yama Çalışmaları Tamamlandı

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz seçim öncesi Alan yaylasına yaptıkları

Alan Yaylası Yolunda Asfalt Yama Çalışmaları Tamamlandı

Yerel   A+a-

Pazar esnafı ve vatandaş ziyaretinde verdiği sözleri yerine getirdi.
Ramazan Bayramının 2. günü Alan yaylasında yapılan Ak parti halkla bayramlaşma programında vatandaşlarımızın ve mahalle halkının sorunlarını dinleyen Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan ve çevre mahallelilerimizin yaz aylarında yaşadığı, Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde kalan Alan Yaylası yolunun bozuk olmasından dolayı artan şikâyetler sonrası harekete geçen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz verdiği talimatlarla yayla halkının sorunlarının giderilmesi için Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerini seferber etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların şikâyetlerini çözümlemediğini ve bu sebeple vatandaşlarımızın daha çok mağduriyet yaşamamaları için Hatay Milletvekili Yayman ile birlikte verdikleri sözü yerine getirmek üzere harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; “Bayramın 2.günü yapılan toplantıda halkımıza verdiğimiz bozuk yolun giderilmesi sözünü yerine getirerek Ramazan Bayramı sonrası Ceylanlı mahallesinden itibaren başlattığımız Asfalt yama çalışmasını bugün itibarıyla Yayla sokak içlerine kadar sürdürerek tamamladık. Alan Yaylası ve Ceylanlı Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun” dedi.
Yayla yolunun bozuk kısımlarının Kırıkhan Belediyesi ekiplerince asfaltlanması sonrası yayla halkı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ederek, başarılı hizmetlerinin devamını dilediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet