Skip Navigation Links

Nursan Anadolu Lisesi Ayakta Alkışlanır

Nursan Anadolu Lisesi, eğitim-öğretim yılının daha birinci yılında başarıları ve etkinlikleriyle göz doldurdu.

Dünya   A+a-

 
 
Nursan Anadolu Lisesi, eğitim-öğretim yılının daha birinci yılında başarıları ve etkinlikleriyle göz doldurdu.
Yıl sonu İngilizce Drama ve müzik gösterisi düzenleyen Nursan Anadolu Lisesi öğrencileri, okulu yaptıran hayırsever Nursan Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’e duygulu anlar yaşattılar. Drama ve müzik gösterisi öncesi okulun sunumunu izlerken duygulandığı ve zaman zaman da gözyaşlarını tutamadığı gözlenen İlyas Keleş, İngilizce skeçleri izlerken hem duygulandı hem de esprilere bolca güldü.
Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal ile Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’in izledikleri drama ve müzik gösterisi öncesi konuşma yapan Nursan Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Duman Eker, bir çok başarıya imza atan okulun, bölgede bir ilki gerçekleştirerek, ISO 9001 kalite belgesi almak için çalışmalarına başladığına dikkat çekerek şöyle konuştu:
“Okulumuzda sadece eğitimde değil, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde de en iyiyi yakalamak için yola çıktık. Bir yıllık bir okul olmamıza rağmen eğitim, sosyal faaliyetlerde ve birçok dalda biricilik aldı. Şuan bölgede ISO9001 kalite belgesi almak için faaliyetlere başladık. Bu konuda bize destek veren İlyas Keleş’e sayesinde en kısa sürede Nursan Anadolu Lisesi ve Nursan Anaokulu ISO9001 kalite belgesini alacak. Bu bölgeye en iyi hizmeti verecektir.” Dedi.
İngilizce Drama gösterisi sırasında duygulandıkları gözlenen protokol üyeleri ve veliler, henüz lise 1. sınıf öğrencileri olmalarına rağmen sergilenen başarı ve gurur tablosuna ortak oldular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet