Skip Navigation Links

Çocuklar Her Şey Sizin İçin

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek dün İskenderun genelinde bir çok ilköğretim okulunu ziyaret etti.

Dünya   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek dün İskenderun genelinde bir çok ilköğretim okulunu ziyaret etti.

Sabah erken saatlerde İsmen İnönü Mahallesindeki Kocabaş İ.Ö.O giden Başkan Civelek’i Okul Müdürü Fecir Keleş karşıladı ve öğrenciler Başkan Civelek’e sevgi gösterilerinde bulundular. Öğretmenler odasında kurulan kahvaltı masasında okul öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Civelek, okulun sorunlarını dinleyerek yapacakları hizmetler hakkında okul yönetimi ile öğretmenlere bazı bilgiler verdi.

Başkan Civelek daha sonra Gazi İlk Öğretim Okulu’na geçti. Okul bahçesinde hazır bulunan basketbol takımlarının dereceyle okula dönmeleri Başkan Civelek için de güzel bir sürpriz oldu. Kızlar okul takımı Hatay birinciliğini, Erkekler ise Hatay ikinciliğini okullarına kazandırmanın sevincini Başkan Civelekle paylaştı. Civelek ise “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, onların yarını olabilmek için çalışıyoruz. Layık olabilmek en büyük hedefimiz. Bizleri temsil edecek olan öğrencileri kutluyorum. Desteklerimiz sürüyor ve sürecektir. Atatürk’ün dediği gibi Sağlam Kafa Sağlam Vücuda bulunur ” diye konuştu.

Gazi İlk Öğretim Okul Müdürü Ali Koç ise “Başkanımız bu başarıda emeği çok büyük, bizleri yalnız bırakmayarak her maç için otobüs temin etti. Manevi olarak ta yanımızda hissetmemiz bizlere güç veriyor. Teşekkür Ederiz Başkanım” dedi.

Konuşmaların ardında Okul Müdürü Ali Koç katkılarından dolayı Başkan Civelek’e bir teşekkür plaketi sundu.

Plaket sonrası Başkan Civelek ders işleyen bir sınıfa geçerek tahtaya ‘ÇOCUKLAR HER ŞEY SİZİN İÇİN’ yazısını yazarak okuldan ayrıldı.
Programına Yunus Emre İ.Ö.O. .Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O., Sadık Altıncan İ.Ö.O., Mursaloğlu Lisesi, Kurtuluş İ.Ö.O., ve 5 Temmuz İ.Ö.O. okullarını ziyaret ederek sürdüren Başkan Civelek daha sonra belediyeye döndü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet