Skip Navigation Links

Fevzi Çakmak Öğrencileri Okul Bahçesinde Okudu..

İskenderun Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, 'Hayalimdeki Okuyan Okul' projesi çerçevesinde okul bahçesinde okuma etkinliği düzenledi.

Dünya   A+a-

Fevzi Çakmak Öğrencileri Okul Bahçesinde Okudu..
 
İskenderun Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, “Hayalimdeki Okuyan Okul” projesi çerçevesinde okul bahçesinde okuma etkinliği düzenledi.
Tüm öğrencilerin okul bahçesinde toplandığı ve Okulun Kütüphanecilik Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, 2-3 ve 4’ncü sınıf öğrencileri, öğretmen ve idareciler 1 ders saati olan 40 dakika boyunca kitap okudular.
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin okuma alışkanlığını arttırmaya ve sevdirmeye yönelik Kütüphanecilik Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik sırasında havanın güzel olması, öğrencilerin okuma sırasındaki motivasyonunu olumlu etkiledi.
Düzenlenen etkinlik veliler ve okul idaresi tarafından da beğeni toplarken, Kütüphanecilik Kulübü Sorumlu Öğretmeni Nilüfer Bulut’un “Hayalimdeki Okuyan Okul” projesinin ileriki aylarda tekrar edilerek, çocuklara okuma alışkanlığının kazandırılması ve sevdirilmesi çalışmasına ağırlık verileceği öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet