Skip Navigation Links

Denizcilik Lisesi'nden kermes.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bulunan Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi S

Dünya   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda kermes düzenlendi.
Kermese İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Recep Atakaş, Rahmetli Sefa Atakaş’ın eşi Nermin Atakaş, Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Kadir Doğan, Okul Aile Birliği Başkanı Mine Yücedağ ve Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Müdürü Soner Eyuboğulları katıldı.
Kermes açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlemiş olan kermeste olduğundan dolayı çok mutluluk duyduğunu dile getirdi. Atakaş; “Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinin kuruluşunun daha birinci yılı dolmadan yapılan bu çabalar beni çok mutlu etti. Lisemiz ileride çok daha güzel işler yapacaktır” dedi.
Okul Müdürü Soner Eyuboğulları da konuşmasında, ülkenin coğrafi konumu itibariyle sahip olduğu avantajlı konuma rağmen denizlerden tam olarak yararlanılmadığını belirterek, “Denizcilik ticaretinden aldığımız paydaki %1’lik artış dahi ekonomimize önemli katkı sağlayacak büyüklüktedir. Bu nedenlerle büyük önder Atatürk’ün de hedef gösterdiği üzere ‘Denizciliği Türk’ün büyük milli ülküsü olarak düşünmeli ve bunu en kısa zamanda başarmalıyız.’ İşte bu ülküye inanarak Türk denizciliğinin gelişmesi ve dünya ile rekabet edecek eğitilmiş insan gücünün yetişmesi için seçkin bir eğitim kurumu olan Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisemizi bizlere kazandıran saygı değer hayırseverimiz Recep Atakaş beye bu vesile ile bir kez daha minnettarlığımızı belirtmek istiyorum. Bugün aynı zamanda Deniz Ticaret Odamız ve diğer ilgili kuruluşlar ile okul aile birliği ve öğrenci velilerimizce sahiplenilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizimle olmasından mutluluk duyduğumuz Nermin Atakaş Hanımefendiye de, Deniz Ticaret Odası yönetim kurulunu temsilen bizimle olan Kadir Doğan Beye de çok teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesin açılışı Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Recep Atakaş, ile Nermin Atakaş tarafından yapıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet