Skip Navigation Links

Rektör Canda köy okullarını geziyor..

Rektör Canda'nın Köy okullarına destek projesi dahilinde sürdürdüğü köy okulları ziyaretlerinin yeni Durağı Tahta köprü İlköğretim Okulu oldu.

Dünya   A+a-

Rektör Canda’nın Köy okullarına destek projesi dahilinde sürdürdüğü köy okulları ziyaretlerinin yeni Durağı Tahta köprü İlköğretim Okulu oldu.
Rektör Canda okula girişi sırasında Okul Müdürü İsmet karagöz ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Okul müdürü ismet Karagöz konuşmasında; Okulumuz 10 öğretmen 183 öğrenciyle çok zor şartlarla görev yapmaktayız Mustafa kemal üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M.Şerefettin Canda’nın Bu ziyaretinden çok memnun kaldık öğrencilerimizi sevindirmesi biz öğretmenleri gururlandırdı hepimiz bu sıralardan geldik diyerek rektör Canda’ya teşekkür etti.

Rektör Canda gezilerini küçük köy okullarına yaptığını ve bu okullarda görev yapan öğretmenlerin birer kahraman olduğunu belirterek, Mustafa Kemal Üniversitesi olarak misyonumuz Hatay’ın her yerinde olmaktır. Açtığımız okullarla bunu gösteriyoruz. Gezilerimin yararını çok görüyorum. Öğretmenlerimize destek veriyoruz. Çok zor koşullarda çalışıyorlar. Kendilerini kutluyorum. Her türlü yardıma hazırız” dedi.

Rektör Canda, ziyaret sonunda öğrenciler ile sohbet etti. Canda ayrıca, öğrencilerin satranç öğrenmeleri için okula satranç takımı armağan etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet