Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB'den Engellilere İftar..

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı Tesisleri’nde Hatay’da bulunan Engelli Derneklerine iftar yemeği düzenledi.

HBB'den Engellilere İftar..Web
TV

Gündem   A+a-

 Gerçekleştirilen iftar yemeğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, engelli dernekleri ve aileleri katıldı.
Barış, kardeşlik ve toplumsal huzur için Ramazan ayının coşkusunu ve sevincini paylaşmak amacıyla kurulan kardeşlik sofrasında engelli vatandaşlar oruçlarını dualar eşliğinde açtı.
“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN TOPLUMSAL YAŞAMA KAZANDIRILMASI ÖNCELİKLİ HEDEFLERİMİZDEN BİRİDİR”
Engellilerin engelsiz bir yaşam sürmeleri için her zaman onlara destek olduklarını vurgulayan Başkan Savaş,” Engelli kardeşlerimiz ile bu rahmet ve bereket ayında bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşama kazandırılması öncelikli hedeflerimizden biridir. On bir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
 
 
 
 
HBB'den Engellilere İftar.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş