Skip Navigation Links

İGEV Hatay'ın gururu..

İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetimi, genel kurulu sonrası Mithat Barutçu başkanlığında ziyaret turlarına başladılar.

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetimi, genel kurulu sonrası Mithat Barutçu başkanlığında ziyaret turlarına başladılar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İGEV yönetimi, basının verdiği desteğe de teşekkür ettiler.
İGEV’in kuruluşundan bu yana yaptığı bütün çalışmaları her zaman takdir ettiklerini vurgulayan İGC Başkanı Şehmus Aslan; “Yeni yönetiminde aynı yolda ilerleyeceğinden şüphemiz yoktur. İGEV ailesinin eğitime gösterdiği duyarlılığı biliyoruz ve yaptıkları çalışmaları her zaman destekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” temennisinde bulundu.
Başkan Aslan’ın ardından İGEV Başkanı Mithat Barutçu, basın mensuplarının desteğini her zaman İGEV’in yanında hissettiklerini ifade ederek; “bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları bundan sonrada başarı ile sürdüreceğiz. Çalışmalarımızı kamuoyuna duyurmada siz basın mensuplarına düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiniz inancındayız” dedi.
İGEV Başkanı Mithat Barutçu, eğitim adına yaptıkları çalışmalarda büyük mesafe katettiklerini belirterek, vakfın çalışmalarına verilen destekten dolayı basın çalışanları adına İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’a plaket verdi.
Şehmus Aslan da, İGEV yönetiminin bugüne kadar yaptığı tüm çalışmaları takdirle ve iftiharla izlediklerini belirterek, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin hazırladığı plaketlerden ilkini İGEV Başkanı Mithat Barutçu’ya verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet