Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emekçinin Sofrasında Huzur Var

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu üyeleri, iftar sofrasında Teknik A.Ş.’de çalışan üyeleri ile bir araya geldi

Emekçinin Sofrasında Huzur Var

Gaziantep   A+a-

Genel Başkan Değirmenci ve Yönetim Kurulu, ziyaretler kapsamında ilk günkü iftarını, Sabiha Gökçen Havalimanı THY Teknik A.Ş. İniş Takımları Atölyesinde çalışan üye Alaattin Cebeci ve eşi Esen Cebeci’nin evinde yaptı.
 
İftar yemeğine Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel, Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner, Havacılık Şube Başkanı Yavuz Güver ve şube yöneticileri de katıldı.
İkinci gün ise Genel Başkan Değirmenci, Atatürk Havalimanı Teknik A.Ş.’de çalışan Emin Selim Öktem ve eşi Melek Öktem’in İstanbul Fatih’te bulanan evinde orucunu açtı.
 
Ramazanın coşkusunu, huzur ve bereketini üyelerimizin evinde iftar yaparak paylaştıklarını ifade eden Genel Başkan Değirmenci, “Geleneksel hale getirdiğimiz ev ziyaretlerimizi, Ramazan ayında da sürdürmek istedik. Bu mübarek ayda Çelik-İş ailesinin bireyleriyle bir araya gelmek, birlikte oruç açmak bizlere büyük mutluluk verdi. Ramazan ayının manevi atmosferini bu ev ziyaretlerimizle daha derinden hissettik ve hissettirdik. Bizlere kapılarını, sofralarını ve gönüllerini açan ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Çelik-İş Sendikası yöneticilerinin bu duyarlı yaklaşımı karşısında büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Teknik AŞ çalışanları, “Genel Başkanımızı ve sendika yöneticilerimizi evimizde ağırlamak, tıpkı bir aile gibi onlarla birlik olmak bizleri mutlu etti.
 
Ziyaretleriyle evimizi şereflendirdiler. Başta Genel Başkanımız Yunus Değirmenci olmak üzere tüm sendika yöneticilerimize teşekkür ederiz” diye konuştular.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş