Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ı En İyi Şekilde Ankara'da Temsil Edeceğiz

AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, İskenderun Ticaret Borsası ziyaretinde önemli mesajlar verdi.

Hatay'ı En İyi Şekilde Ankara'da Temsil EdeceğizWeb
TV

Politika   A+a-

 AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel,  Ecrin Nazlı İnan, beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İlçe yönetimi İskenderun Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
Özel, “Ovanın - Körfezin Vekili ayrımı olmadan, Hatay’ın tüm ilçelerinin sorunlarını, tüm vekillerimiz olarak ortak çözümler üreteceğiz.” Dedi.
Ticaret Odası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Borsaya bağlı firmaların yaşadıkları sıkıntıları AK Parti milletvekili adayı Abdulkadir Özel ve beraberindeki heyete aktardı.
Vayısoğlu, Hükümetin üreticiye ödenen tarım ürünlerindeki destekler ile ilgili bürokratik işlemlerin bazı sıkıntıları da beraberinde getirdiğine dikkat çekerek, “Bizde tescil yaptıran firmalarımız iadeleri alamıyor. Gerekli incelemeler kısa sürede bitmiyor. Zaman zaman aksaklıklar yaşanıyor. Bu aksaklıklar da ödeme dönüşlerinde sıkıntı oluyor.” dedi.
Engin Vayısoğlu’nun konuşmasının ardından  AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, 24 Haziran seçimlerinde partisinin güçlü bir şekilde iktidara geleceğini belirterek “25 Haziran'da Beştepe’den kabine ilan edilecek. Başbakanlık kararnameleri ile yapılacak çalışmaların önündeki engeller bir imza ile kaldırılacaktır. Yapılacak çalışmalar daha hızlı ve pratik olacaktır. Çok daha güçlü bir parlamenter ile çok daha güçlü bir temsil ile tüm bunların çözümü mümkündür. Bizim için 24 Haziran’ın çok daha ciddi kıymeti harbiyesi vardır. Biz de bu vesileyle hem Hatay’ımıza hem İskenderun’umuza daha güçlü bir şekilde, sizlerle birlikte, sivil toplum kuruluşlarıyla, iş adamlarıyla, esnaf ve yerel yönetimlerimiz ile çok daha güçlü bir şekilde istişare yaparak, Hatay'ı en iyi şekilde Ankara'da temsil edeceğiz. Dağın öte yanı bu yanı diye bir ayrım olmayacak. Körfezin, ovanın vekili diye bir kavram olmayacak. Seçilen Milletvekillerimiz Hatay'ın her karesinden mükellef olacaktır. Sözgelimi ilçelerle ilgili bir problem var ise ortak bir şekilde değerlendirilecek ve yatırımlar tüm ilçelerimizde ortak olarak değerlendirilecektir. Sorunları tüm milletvekillerimiz ortak çalışarak çözeceğiz” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Hatay'ı En İyi Şekilde Ankara'da Temsil Edeceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar