Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Reyhanlı'da 1000 Kişiye Gıda Yardımı

Tut Elimi Derneği’nin ‘Kardeşlik buluşması’ projesi kapsamında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bin kişiye gıda yardımı yapıldı.

Reyhanlı'da 1000 Kişiye Gıda Yardımı

Reyhanlı   A+a-

 Merkezi İstanbul’da bulunan Tut Ellerinden Uluslararası İnsani Yardım Derneği ile İsviçre Merkezli Tut Elimi Derneği’nin ‘Kardeşlik buluşması’ projesi kapsamında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bin kişiye gıda yardımı yapıldı.
Tut Ellerinden Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Turgut Tunç, bağışçılarının desteği ile her iki dernek tarafından Türk ve Suriyeli bin kişiye Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımı yaptıklarını söyledi.
Türk ve Suriyeli ailelerin her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerini esirgeyemeyeceklerini belirten Tunç, “Ramazan ayının bereketini Türk ve Suriyeli ailelerle paylaşmak için geldik. Beraberimizde bulunan gönüllü arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız yardım kolilerini sahiplerine teslim ettik. Desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Ayrıca, yetim çocukların kaldığı Reyhanlı’daki Yasemin yetimhanesinde oyun kulübü kurduklarını söyleyen Tunç, çocukların moral ve zekalarını yükseltmek amacıyla oldukça faydalı olacak oyuncaklarla oyun alanı oluşturduklarını ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş