Skip Navigation Links

Tufan Yıldızlar Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış

ÖZEL TUFAN YILDIZLAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN SOSYAL DAYANIŞMA ÖRNEKLERİ DEVAM EDİYOR

Dünya   A+a-

ÖZEL TUFAN YILDIZLAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN SOSYAL DAYANIŞMA ÖRNEKLERİ DEVAM EDİYOR


Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın örneğini her ortamda ve her zaman sergileyen Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetimi ve öğrencileri bu yıl da sosyal dayanışmanın güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN, Tufan Yıldızlar Kolejinin kardeş okulları olarak belirlenen Yeniyurt İstiklal İlköğretim Okulu ve Yeniyurt İlköğretim okuluna yaptığı ziyaretler sırasında Yeniyurt İstiklal İlköğretim Okulu anasınıfının masa, sandalye, oyuncak ve bazı demirbaş eksikleri olduğu görmüş ve okul adına sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir çalışma başlatılmasını istemişti. Bunun üzerine kolej yönetimi ve öğrencileri tarafından temin edilen bu araç ve gereçler Yeniyurt İstiklal İlköğretim Okulunun kullanımına sunuldu. Böylelikle buradaki öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmesine destek olundu.

Sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın örneğini kardeş okulu olan Yeniyurt İstiklal İlköğretim anasınıfının ihtiyaçlarını gidererek gösteren Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetimi ve öğrencileri bu güzel ve anlamlı paylaşımlarının devamı olarak ilimizin Hassa İlçesi Aşağı Karafakılı Köyü İlköğretim Okulunun öğrencilerinin giyecek ve kaynak kitap eksiğinin olduğunu öğrenince yine hemen harekete geçerek hazırladıkları giysi ve kaynak kitapları Aşağı Karafakılı İlköğretim Okuluna göndererek okulunun ihtiyaçlarını gidermeye çalıştılar.

Gönderilen kaynak kitaplarla Hassa Aşağı Karafakılı İlköğretim öğrencilerinin başarılarına yeni başarılar katmalarını temenni ediyor, tüm okul personeli ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet