Skip Navigation Links

Kaymakam Özyiğit'ten Dörtyol'un Birincilerine Ödül

Dörtyol ilçesinde girdikleri çeşitli müsabaka ve yarışmalarda dereceye girerek Türkiye Şampiyonluğunu elde eden 3 öğrenci düzenlenen törenle ödüllerin

Dünya   A+a-

 
Kaymakam Özyiğit’ten Dörtyol’un Birincilerine Ödül 
 
Dörtyol ilçesinde girdikleri çeşitli müsabaka ve yarışmalarda dereceye girerek Türkiye Şampiyonluğunu elde eden 3 öğrenci düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.
Türkiye Tenis Federasyonunun Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporlarının düzenlediği 12 yaş gurubu Türkiye Tenis Şampiyonasında Türkiye 1. si olan Dörtyol Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Kürümüş, Türkiye 8. Uluslar arası Bilim Temelleri yarışmasında Türkçe dalında Türkiye 1. si olan Nursan Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ayça Arıkoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Okullar arası Kort Tenis Kordu Yıldız Kızlar Hatay İl birinciliği takım temsilcisi Özel Gümüş İlköretim Okulundan Ezgi Bozkurt ile Şampiyon ve dereceye giren okulların idarecileri İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hayrettin Tekdöş ile birlikte Kaymakam H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Özyiğit ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bu öğrencilerimizin uluslar arası şampiyonalarda ve bilim şenliklerinde Türkiye’yi temsil etmeleri son derece önemlidir. Ay yıldızlı bayrağımızı Avrupa semalarında dalgalandırdıkları için kendileri, öğretmenleri ve ailelerini kutluyorum. İnşallah bu öğrencilerimizden daha büyük başarılar bekliyoruz. Biz de idareciler olarak her türlü desteği vermeye hazırı “ dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Hayrettin Tekdöş’de; “Son dönemlerde yapılan il şampiyonluğu ve Türkiye şampiyonluklarında her alanda başarı sağlayan Dörtyol ilçesinin çıtasını yükseltmesi biz eğitimcileri memnun etmektedir. Bu sürecin artmasında tüm eğitimci arkadaşlarımızın emeği olduğu gibi bizlere destek sağlayan yöneticilerimizin de katkısı büyüktür” dedi.
Kaymakam H. Hasan Özyiğit daha sonra dereceye giren öğrencilerin hediyelerini vererek kupalarını takdim etti.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet