Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mahire Betül Kenanoğlu'na ödülü törenle takıldı

İskenderun liseler arası İstiklal marşı ezbere okuma yarışmasında ilçe geneli birinci olan İskenderun Lisesi Öğrencisi Mahire Betül Kenanoğlu, düzenl

Dünya   A+a-

İskenderun liseler arası İstiklal marşı ezbere okuma yarışmasında ilçe geneli birinci olan İskenderun Lisesi Öğrencisi Mahire Betül Kenanoğlu, düzenlenen törenle, öğretmenlerinden Zübeyde Ataoğlu’nun elinden altın kolye ile ödüllendirildi.

İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca 3 Mart Çarşamba Günü Antakya da yapılacak olan ilçeler arası İstiklal Marşı Ezbere Okuma Yarışmasında İskenderunu temsil edecek Fen bölümü 10.sınıf öğrencisi Mahire Betül Kenanoğlu dereceye girmesini beklediklerini ifade etti. İskenderun da on dokuz lisenin katıldığı yarışmada birinci olan Mahire Betül Kenanoğlu’na yardımcı olan öğretmenlerin isimleri şöyle sıralanıyor: Zübeyde Ataoğlu, Ayhan Telli, Faika Özlem Karaçorlu, Yaşar Bilgin.

İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca lisenin sorunlarıyla ilgili şöyle konuştu: tarihi dokusu olan, okul kültürü oluşmuş, geleneği olan bir okul. Tadilat yapılması gereken yerlerde sağlıksız eğitim öğretim yapılmasına sebep olmuş. Ama oturmuş bir okul geleneği var. İlk olarak 2 yılda bütün sınıflarımıza akıllı tahta, 2+1 ya da 3+1 ses sistemleriyle desteklenen, bilişim ortamında eğitim öğretim yapılmayı amaçladık. Çeşitli etkinliklerde bulunacağız. İskenderun lisesinden mezun olanlardan şimdi talepte bulunacağız.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar