Skip Navigation Links

Zafer'e Ulaşan Öğrencilere Ödül

Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi 2010-2011 LYS'de başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi.

Dünya   A+a-

Zafer’e Ulaşan Öğrencilere Ödül.
 
Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi 2010-2011 LYS’de başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi.
Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi’nde gerçekleşen törende başarılı olan öğrencilere plaket ve başarı bursları verildi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şahin’in de bulunduğu törende konu ile açıklama yapan Zafer Dershanesi İskenderun Şube Müdür Nevzat Çulcuoğlu başarılı öğrencileri, ailelerini ve tüm Zafer Dershanesi ekibini kutlayarak, öğrencilere bundan sonra ki süreçte de kapılarının açık olduğunu belirterek şunları söyledi: “Öğrencimiz Ali Osman Kalaycı 2011 LYS’de MF-4 puan türünde Türkiye 159.’su, Saner Turhaner MF-1 puan türünde Türkiye 193.’sü ve Uğur Bor öğrencimiz de YGS-3 puan türünde Türkiye 106.’sı olmuştur.
Kendilerini yürekten kutluyorum. Öğrencilerimiz sabırla, bilinçle emek vererek elde ettikleri bu başarı her türlü övgüye değer. Öğrencilerimiz bu başarısında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ailelerin de payı büyüktür. Böyle evlat yetiştirdikleri için onları da kutluyorum. Öğrenciler, başarılarınız ailenizin mutluluğu ve sevinci kadar sizleri yetiştiren ve hiçbir özveriden kaçınmayan disiplinli, nitelikli, seviyeli eğitim veren Zafer Dershanesi ve öğretmenlerini de mutlu etti, onur verdi. Bizler kurum olarak sizlerle övünç duyduk. Herhangi bir desteğe ihtiyacınız olduğunuzda kapılarımız sizlere ardına kadar açıktır. Biz Zafer Dershanesi olarak her geçen yıl artan başarılarımızla sizleri zafere taşıyan eğitim kadromuzla bu ülkeyi ileri götürecek çağdaş yürekli gençler yetiştirmeye hazırız. Azimliyiz, kararlıyız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şahin, Zafer Dershanesi İskenderun Şube Müdürü Nevzat Çulcuoğlu ve İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Yusuf Ergin takdim ettiler. Ayrıca, Zafer Dershanesi İskenderun Şube Müdürü Nevzat Çulcuoğlu başarılı öğrencilere para ödüllerini verdi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet