Skip Navigation Links

GAÜ Hatay Eğitim Camiasıyla Buluştu.

Kıbrıs'ta ve üç ayrı kıtada eğitim veren Avrupa'nın en büyük Türk Üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi yetkilileri, Hatay'daki eğitim camiası

Dünya   A+a-

Kıbrıs’ta ve üç ayrı kıtada eğitim veren Avrupa’nın en büyük Türk Üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi yetkilileri, Hatay’daki eğitim camiasıyla yemekte bir araya geldi.

Girne Amerikan Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sadık ÜLKER, Öğrenci hizmetleri ve uluslar arası ilişkiler direktörü Celal SAKKA ve Tanıtım stratejileri geliştirme uzmanı Leyla BİÇER’in katıldığı toplantı İskenderun Sun İnn Otel’de gerçekleşti.

Hatay bölgesinde eğitim veren lise dengi eğitim kurumları ile dershanelerin yöneticileri ve rehber öğretmenlerinin bir araya geldiği toplantıda bu yıl 25. eğitim yılını kutlayan GAÜ bir kısa slâyt gösterisiyle tanıtıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan GAÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sadık Ülker, “Bu yıl içinde 1000 öğrenciye tam burs, 2000 öğrenciye de %50 burs olanağı” sunduklarını, ayrıca dileyen öğrencilerin “Girne’nin yanı sıra İngiltere veya Singapur kampusunda öğrenim” fırsatından yararlanabileceklerini belirtti.

Bu yıl kuruluşunun 25. yılını kutlayan Girne Amerikan Üniversitesi, kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden, yaklaşık 500 eğitimciyi Kıbrıs’ta misafir etmişti.

GAÜ Hatay bölge temsilcisi ve Bem dershanesi sahibi Mehmet Sami Bayramın’ın güler yüzlü ve samimi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, konuklar hem GAÜ hakkında bilgilendirildiler hem de eğitim camiası olarak bir araya gelmenin keyfini çıkardılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet