Skip Navigation Links

Bitişik'le Gazi İlköğretim'den Gurur Tablosu

'Gururluyuz' Okulda yaptıkları çalışmalarla ilçe birincisi olduklarını ifade eden İskenderun Bitişik İlköğretim Okulu Müdürü Eyyüp Korkmaz, '2009-2010

Dünya   A+a-

İskenderun Gazi İlköğretim Okulu, 2010 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Ekip Çalışması’nda elde ettiği başarılarla Hatay birinciliğini, İskenderun Bitişik İlköğretim Okulu ise 2010 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kurum Dalında İlçe Birinciliği ve İl Üçüncülüğünü elde etti.
Başarılarıyla İskenderun’a gurur yaşatan okullar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne konuk oldu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Erdoğan, yaptığı konuşmada ülke başarısının ve kalkınmasının, eğitimde kalite ile doğru orantılı olduğunun altını çizdi.

Erdoğan, “İlçemiz okullarında sürekli bir gelişme yaşanmakta. Okullarımızın böyle başarılara imza atması bizleri çok mutlu etmiştir. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm eğitimcilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

Gururluyuz”
Okulda yaptıkları çalışmalarla ilçe birincisi olduklarını ifade eden İskenderun Bitişik İlköğretim Okulu Müdürü Eyyüp Korkmaz, “2009–2010 eğitim öğretim yılı başında birleştirilmiş sınıfları, müstakil sınıflara dönüştürdük. Daha sonra yaptığımız çalışmaları ARGE birimine sunduk ve ilçede birinci olarak seçildik. Çalışmalarımız, daha sonra Hatay kapsamında değerlendirildi ve İl üçüncüsü olduk. Okul yönetimi olarak derece almak bizi gururlandırdı” dedi.

İskenderun Gazi İlköğretim Okulu Müdür Vekili Nihat Çiçek ise okul yönetimi olarak çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek, “2010 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Ekip Çalışması’nda il ve ilçe birinciliği elde ettik. Umuyorum ki, bakanlıktan da derece elde edeceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşma sonrası İskenderun Gazi İlköğretim Okulu Müdür Vekili Nihat Çiçek ve İskenderun Bitişik İlköğretim Okulu Müdürü Eyyüp Korkmaz’a İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Cankurtaran tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet