Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Kızılayı HATMEK’te Farkındalık Yarattı

Gençlere Üretim ve Paylaşım Sevgisi Aşılanıyor

Türk Kızılayı  HATMEK’te Farkındalık Yarattı

Gündem   A+a-

 Türk Kızılayı Hatay Toplum Merkezi, engellilerin sosyal hayata katılımlarını artırmak ve kendilerinde var olan potansiyeli açığa çıkarmak üzere 10-16 Mayıs ‘Engelliler Haftası’ kapsamında Hatay Meslek Edindirme Kursları Merkezi'nde resim ve heykeltıraşlık etkinliği düzenledi.
2015 yılında Kızılhaç-Kızılay Hareketi Program Koordinatörlüğü bünyesinde oluşturulan Toplum Merkezleri Programı, psikososyal destek, koruma, yönlendirme, geçim kaynağı geliştirme, uyum ve sağlık olmak üzere çeşitli alanlarda faaliyet göstermekte olup dezavantajlı gruplara hizmet vermektedir.
Gençlere Üretim ve Paylaşım Sevgisi Aşılanıyor
Mesleki eğitimler, seminerler, dil kursları ve düzenlediği gönüllü aktivitelerle topluma katılıma teşvik etmekte olan Toplum Merkezleri, çocuk ve genç dostu alanlar ile de genç ve çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunan bir etkinliğe daha imza attı.
14-18 yaş arası genç ve engellileri yerel kurumlardaki gençler ile bir araya getiren UNICEF ortaklığı ile oluşturulan Toplum Merkezleri, iş birliği içerisinde üretim ve paylaşım sevgisini aşılayarak katılımcılara birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyerek keyifli dakikalar yaşattı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş