Skip Navigation Links

MKÜ'ye her türlü desteğı biz vereceğiz'

MKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu'nu ziyarette yerel yönetim ile üniversite işbirliğinin önemine değinen Belediye Başkan

Dünya   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek, Hatay Milletvekili Aziz Yazar ve İlçe Başkanı Nihat Karpuz, beraberlerindeki meclis üyeleriyle Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu’nu ziyaret ettiler.
MKÜ İskenderun Kampüsü’nün genişletilmesi ve yeni bölümlerin açılarak öğrenci sayısının artırılması ve sosyal tesislerin kurulması için iş dünyasına ve siyasetçilere görevler düştüğünü belirten Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu, İsdemir eski yönetiminin vaad ettiği 4 milyon 500 bin TL’nin günümüz kuruyla 7 milyon TL olduğunu hatırlatarak, verilen sözün tutulmasını istedi.
İskenderun ekonomisinin öğrenci sayısının artmasıyla birlikte daha da büyüyeceğini belirten Baltacıoğlu, yeni dersliklere de ileriki yıllarda ihtiyaç duyulacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Görünüşte binamız büyük ama yeterli değil. İleriki yıllarda yeni bölümler açmamız için ek binalara ihtiyacımız olacak. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz yurt ve sosyal tesis ihtiyaçlarının karşılanmasını bekliyorlar.Amaç; İskenderun Üniversitesi’nin temellerini atmak” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı olduğu takdirde maddi ve manevi tüm desteği sağlayacağının sözünü veren Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek, “Üniversitelerin olduğu şehirlerde sosyal ve kültürel gelişimin büyümesi için imkan sağlamak yerel yönetimlerin görevidir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet