Skip Navigation Links

Kaymakam Soytürk'ten 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Soytürk'ten 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Gündem   A+a-

 Kaymakam Recep Soytürk ziyaretinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener tarafından karşılandı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan Kaymakam Recep Soytürk; “Seçimlerinizin ardından yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra hep birlikte güzel çalışmalar yaparak, ülkemize, şehrimize katkıda bulunmayı temenni ediyorum” diye belirtti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu;
“Göreve gelen yeni yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte gayretli bir çalışma içinde olacağımızı umut ediyorum. Bizlerde İskenderun’umuza neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz gibi çalışmalar yaparak yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız. Odamıza gerçekleştirdiğiz nezaket ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Şahsım ve yönetum kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” diye belirtti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet