Skip Navigation Links

Engel Tanımadı Türkiye 2’ncisi Oldu !

İskenderun Belediyesi Öz Şampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü’nün lisanslı öğrencisi Sefer Tayyip Harbutlu Türkiye 2. si oldu.

Engel Tanımadı Türkiye 2’ncisi Oldu !

Spor   A+a-

 Türkiye de birçok başarılara imza atan İskenderun Belediyesi Taekwondo spor kulübü Ankara’da gerçekleştirilen Para Taekwondo müsabakalarında rakiplerini yenerek Türkiye 2.liğini büyük bir gururla aldı.
Öğrencisinin bu başarıyı yakalaması için büyük bir çaba ile çalıştıran Antrenör Mehmet Korhan ve Fikret Korhan, müsabakalarda da Türkiye 2. si Sefer Harbutlu ile yakından ilgilenerek müsabakalarda özgüvenini yerine getirdiler. İskenderun’a Türkiye 2.liğini getirerek herkesin gururu olan Harbutlu, gelecek hafta ise Milli takım Taekwondo takım seçmelerine girecek.
Öz Şampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Biz yine bize yakışanı yaptık ve Başkent Ankara’dan madalyamızı aldık 2 mayıs 2018 tarihinde Ankara’da yapılan para Taekwondo Türkiye şampiyonasında Sporcumuz Sefer Tayyip Harbutlu Hatay ilimizi ve İskenderun ilçemizi en iyi bir şekilde temsil ederek Türkiye 2. Cısı olmuştur ve milli takım seçmelerine girmeye hak kazanmıştır Antrenmanlarını Antrenörü Mehmet Korhan ve Fikret Korhan nezaretinde yapan Harbutlu 15 mayısta Ankara İsmet iras spor salonunda yapılacak olan milli takım seçmelerinde Avrupa şampiyonasına gidecek olan kadroya girmek için yarışacaktır. “
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet