Skip Navigation Links

Özel Atalar Koleji'nde Küresel Isınma Sunumu

Bu hafta Enerji Tasarrufu haftası olması nedeniyle, Özel Atalar Koleji bu haftanın etkinlikleri kapsamında öğrencileri bilinçlendirme çalışması adı al

Dünya   A+a-

 
 
Özel Atalar Koleji’nde Küresel Isınma Sunumu
 
Bu hafta Enerji Tasarrufu haftası olması nedeniyle, Özel Atalar Koleji bu haftanın etkinlikleri kapsamında öğrencileri bilinçlendirme çalışması adı altında Küresel Isınma sunumu gerçekleştirdi.
Özel Atalar Koleji geçtiğimiz gün önce 3A sınıfı, sınıf öğretmenleri Nermin Küçükçeri rehberliğinde bir sunumda bulundu.
Daha sonraki gün ise Özel Atalar Koleji 12. Sınıf öğrencisi Aytaç Bahtiyar hazırladığı sunumu arkadaşlarına sundu. Çevremizdeki her türlü kaynağı neden ve niçin tasarruflu kullanılması gerektiğini gelecekte bizi ve yeni nesilleri nasıl bir tehlike beklediğini Özel Atalar İlköğretim öğrencileriyle paylaştı. Bu doğrultuda küresel ısınmaya değinen Aytaç Bahtiyar akıcı konuşması ve etkili anlatışıyla ilköğretim öğrencilerinden oldukça ilgi topladı.
Sunum yapan tüm öğrencileri tek tek tebrik eden Özel Atalar Koleji idarecileri, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirtti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet