Skip Navigation Links

Hatay Sahilleri Temizlik Çalışmalarıyla Güzelleşiyor

Dünyanın En Uzun Sahili Temizleniyor

Hatay Sahilleri Temizlik Çalışmalarıyla Güzelleşiyor

Yerel   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarının yanı sıra deniz ve sahil temizliği ile de vatandaşların ve şehri ziyaret edenlerin takdirini topluyor.
Altyapı, üstyapı çalışmaları ve sosyal, kültürel faaliyetler ile Hatay’ı birçok alanda ileri taşımak adına başarılı projelere imza atan HBB, sahil ve denizlerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla da kentin turizminin attığı noktaları hak ettiği fiziki koşullara ulaştırıyor.
15 Nisan’da sahillerde temizliğe başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının çalışmaları ile sahillerde temiz görüntü kalıcı hale geliyor.
Dünyanın En Uzun Sahili Temizleniyor
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın dört yıldır her yaz sezonunda gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, dünyanın en uzun ikinci sahili olma özelliğine sahip Samandağ kumsalının geçmişteki kirli görüntüsünden eser kalmadı.
Sahillerde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Hatay’ın sahillerinde temizliğin sağlandığı, şimdi sıranın bu sahilleri Hatay ve ülke turizmine kazandırmakta olduğu belirtildi.
Şehir ekonomisine katkıda bulunacak deniz turizminin gelişebilmesi adına, deniz ve sahillerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet