Skip Navigation Links

Hatay İl Birincisi Tufan Yıldızlar Koleji'nden

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 8. sınıfları arasında yapılan 'Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda' Tufan Yıldızlar Koleji 8/A sınıfı Öğrencisi Fatm

Dünya   A+a-


 
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, 8. sınıfları arasında yapılan “Kazanım Değerlendirme Sınavı’nda” Tufan Yıldızlar Koleji 8/A sınıfı Öğrencisi Fatmanur Cansu Akkoyunlu bütün sorulara doğru cevap vererek 24,080 kişi arasında İl Birincisi oldu.
Geçtiğimiz yıllarda girdiği sınavlarda da birçok başarı elde eden Fatmanur Cansu Akkoyunlu’nun il birinciliğini elde etmesi okulunda yapılan bir törenle kutlandı.
 
Fatmanur Cansu Akkoyunlu’nun başarısını kutlama töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Erdoğan Yıldırım özetle ”Öğrencimizin göstermiş olduğu bu başarı, daha önceki başarılarını bildiğimiz için bizi şaşırtmamıştır; ancak oldukça memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Öğrencimiz bugüne kadar yapılan gerek yerel gerek genel sınavlarda bu başarıyı zaman zaman elde etmiştir. Önemli olan Haziran ayında yapılacak olan SBS de aynı başarıyı göstermesidir. Bunun için okulumuz 8. sınıflarının ders programları tekrar düzenlenmiş, tüm öğrencilerimiz bir mini kampa alınmıştır. Okulumuz içindeki bu kampta tüm şube öğretmenlerinin hazır bulunacağı ortamlar oluşturulmuştur. Kamp süresinde 8 deneme sınavı yapılacak ve bu sınavların analizleri gerçekleştirilecektir. Kampımız sınavdan 4 gün önce sona erecektir. Toplam 29 öğrencinin gireceği bu kamp sonunda amacımız okulumuzun toplam yerleştirme puanlarını üst sınıra çekmektir. Yapılan tüm çalışmalarda öğrencilerimizin gayreti, öğretmenlerimizin fedakâr çalışmaları ön plandadır. Bu vesile ile İl birincisi olan öğrencimizi kutluyor, başarısının artarak devam etmesini ve diğer öğrencilerimize örnek teşkil etmesini diliyoruz.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet