Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Tır Garajı Hatay Halkının Hizmetinde!..

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 4 Mayıs Cuma günü Kırıkhan Tır Garajı’nın açılışını gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

HBB Tır Garajı Hatay Halkının Hizmetinde!..Web
TV

Kırıkhan   A+a-

 Çiftçiden esnafa, sanayiciden nakliyatçıya, Hatay’ın tüm dinamikleri yararına projeler üreterek vatandaşlara yeni imkânlar sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, 4 Mayıs Cuma günü Kırıkhan Tır Garajı’nın açılışını gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.
Gerçekleştirilen açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Uluslar arası Nakliyeciler Dernek Başkanı Nurettin Kılıç ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Tırların şehir içine park edilmesini önlemek ve lojistik firmalarının mola vermelerini sağlamak amacıyla Kırıkhan’ın Mahmutlu Mahallesi’nde 52 dönümlük arazi üzerine 26 ofis ile bakım onarım alanları bulunduran 70 tır kapasiteli yeni tır garajını Hatay halkının hizmetine sunan HBB, nakliyat sektörünün en büyük problemlerinden birini çözüme kavuşturdu.

Kaymakam Erkayıran, Hatay’daki tüm eksiklikler görüp gidererek ihtiyaç duyulan yerlerde yaptığı hizmetler için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

“ TIR GARAJIMIZ TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

4 Milyon TL’ye mal olan Kırıkhan Tır Garajı’nın açılış töreninde konuşmasını gerçekleştiren Başkan Savaş ‘7 sene önce tır filosu olarak Türkiye’de 2. sıradaydık, şimdi ise 3. sıaya geriledik. Umuyorum ki çok kısa bir süre sonra İstanbul’un hemen arkasından yeniden 2. sıraya geliriz. Sözümüzde durduk ve tır garajımızı kooperatifin hizmetine sunuyoruz. Bunun yanı sıra Kırıkhan merkezine 17.800 kilometre kanalizasyon hattı döşedik. Yapımında sona yaklaştığımız arıtma tesisi de en kısa zamanda bitecek. Kırıkhan’ın içme suyu şebeke projelerini de bitirdik. 4 sene önce yer altından aldığımız suyun %70’ini çeşmeye varıncaya kadar kaybediyorduk ve her 5 çeşmeden birinde kanalizasyon karışmış su akıyordu. Biz memleketlerimizi bu sorundan kurtarmak için Erzin’den Samandağı’na Yayladağı’ndan Hassa’ya kadar birçok alanda içme suyu şebelerimizi yeniledik yenilemeye de devam ediyoruz. Tır garajımız da tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.
Konuşmaların sonunda protokol üyeleri ve Kırıkhan halkı ile birlikte tesisin açılışı gerçekleştirildi.
 
 
 
 
 
HBB Tır Garajı Hatay Halkının Hizmetinde!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar