Skip Navigation Links

SBS birincisine Başkan Soydan'dan hediye..

Denizciler Beldesi'nde ikamet eden Oğuzhan Parlak, 497,078 puanla Hatay birincisi ve Türkiye 58'ncisi oldu.

Dünya   A+a-

Onbinlerce öğrencinin merakla beklediği SBS’nin sonucu açıklanınca gözler her yıl şampiyon çıkaran Özel Gülen Koleji’ne çevrildi.
Bu yıl da Hatay birincisi ve Türkiye 58’ncisi Özel Gülen Koleji’nden çıktı.
Denizciler Beldesi’nde ikamet eden Oğuzhan Parlak, 497,078 puanla Hatay birincisi ve Türkiye 58’ncisi oldu.
Okul Müdürü Mustafa Üsküplü ve babası Ahmet Parlak’la birlikte Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan’ın verdiği hediyeyi alan Oğuzhan Parlak, oldukça kendinden emin tavırlarla hareket etti.
Belediye Başkanı Eshabil Soydan’ın hediyesi cep telefonunu alan Oğuzhan Parlak, mutlu olduğunu söyleyerek, gelecek yıllarda öğrenim yaşamı boyunca başarılı olmak için çok çalışacağını söyledi.
Belediye Başkanı olduğu Denizciler’den bir öğrencinin Hatay birincisi ve Türkiye 58’ncisi olmasından dolayı ayrı bir gurur yaşadığını belirten Başkan Eshabil Soydan, eğitime verilen önemin artması gerektiğine dikkat çekti.
Belediye Başkanı Eshabil Soydan, gurur tablosu oluşturan Özel Gülen Koleji öğrencisi hemşehrisi Oğuzhan Parlak’ın ailesi ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ederek, “Çocuklarımızın eğitimine azami özen göstermeli ve onları en iyi şekilde yetiştirerek, vatana ve millete faydalı birer evlat olmaları için her şeyi yapmalıyız” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet