Skip Navigation Links

Reyhanlı'nın Yeni Mimarı ve Belediye Başkanı Mehmet Çüter Oldu!..

Reyhanlı Belediye Başkanlığına meclis üyesi Mimar Mehmet Çüter getirildi.

Reyhanlı'nın Yeni Mimarı ve Belediye Başkanı Mehmet Çüter Oldu!..

Reyhanlı   A+a-

 Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin AK Parti’den Milletvekili aday adayı olması nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından başkanlığa meclis üyesi Mimar Mehmet Çüter getirildi.
 
Yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım' ın onayı ile Mehmet Çüter ismi kararlaştırılmıştı.
 
Bu bağlamda 03.05.2018 Perşembe günü Reyhanlı Belediye Meclis toplantı salonunda saat 14.00’ de seçim yapıldı.
 
Seçime Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ahmet Zenbilci, İl Başkanı İbrahim Güler, Ak parti Reyhanlı ilçe başkanı Mehmet Saruhan, Reyhanlı Belediye meclis başkanı Ziya Güleroğlu ve Belediye Meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.
 
Belediye Meclis salonunda yapılan seçimde MHP Meclis üyeleri dâhil 23 meclis üyesinin tamamının oyu ile Reyhanlı’nın yeni Belediye Başkanı Mimar Mehmet Çüter oldu.
 
Şeffaf bir şekilde kameralar önünde yapılan oy tasnifi sonrası Belediye Başkanlığına seçilen Mimar Mehmet Çüter yapmış olduğu ilk değerlendirmelerde şunları söyledi; “Öncelikle bana bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beye, il başkanımıza, ilçe başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ederim. Bilindiği üzere Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmişti. Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. Bizlerde kutsal davamızın, Dünya liderimizin ve Hüseyin Şanverdi kardeşimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
 
Şunun da özellikle bilinmesini isterim ki, 7 düvelin içimizde ki işbirlikçileriyle ülkemizi yok etme heva ve hevesleri hat safhalara ulaşmıştır. Dünya liderimiz başta olmak üzere tüm dünya bilmesini isterim ki, Reyhanlı olarak 11 Mayıs’ta, Zeytindalı operasyonlarında 50 bomba ve roketlerin düşmesi sonucunda şehitler verdiğimiz GAZİ ve SERHAT şehrimiz Reyhanlı fitne ve münafıkların oyununa gelmedi ülkesinin bekası ve milleti için dimdik dünya liderinin ve aziz milletinin yanında olmuş bundan sonra da aynı düsturla olmaya devam edecektir.
 
Bu vesile ile yeni seçilmiş olduğum bu görevde hemşerilerime hizmetlerin en iyisini hep birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet