Skip Navigation Links

Öğretmenin Hatası Güneş Tutulması Gibi Herkesin Dikkatini Çeker

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği toplantıda, İskenderun'da özel okul ve dershaneler ile devlet okullarında görev yapan öğretmen ve müdür

Dünya   A+a-

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği toplantıda, İskenderun’da özel okul ve dershaneler ile devlet okullarında görev yapan öğretmen ve müdürler bir araya geldiler. Üç bin’e yakın öğretmenin katıldığı toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç öğretmenleri Meyvesi olan ağaca benzetti.
Grand Plazada düzenlenen İstişare ve tanışma toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altay, şube müdürleri, özel dershane, okullar ile Devlet okullarında görevli öğretmen ve Müdürler katıldılar.
Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, öğretmenleri meyve veren ağaca benzeterek; “Ağaç kuruduğu zaman keserler sevgili arkadaşlar. Eğer idareci öğretmenden güç almıyorsa aynı pozisyondadır. Sürekli şikâyet edilir eleştirilir. Meyvesi olmayan yaprağı olmayan ağaç bir şeye yaramaz. Yani işin özü, şu biz kütüğüz, sizler bizim meyvelerimiz yapraklarımızsınız. Hiçbir işe yaramazsak bile gölgemizde insanları barındırırız. Onun için sizden Milli eğitim Müdürü olarak değil kardeşiniz olarak bizim yapraklarımız ve meyvelerimiz olmanızı istirham ediyorum. Bizim Meyvelerimiz biliyorsunuz geleceğimiz olan çocuklarımızdır. Başarı ancak sizin desteğiyle olur. Ben tek başıma bir şey yapamam. Hatay’da 16 Bin civarında öğretmen var. Her öğretmeni kontrol etmemiz mümkün değil. O yüzden herkes elini vicdanına koyarak insanlığın en büyük unvanı olan asalet unvanını almak için uğraşmalıdır. Öğretmenlerin hatası güneş tutulmasına benzer. Güneş tutulduğu zaman herkesin dikkatini çeker. Çünkü biz toplum önündeyiz” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet