Skip Navigation Links

Tufan Yıldızlar Kolejinden ' Çocuk Bahar Şenliği'

Tufan Yıldızlar Koleji eğitime başladığı günden itibaren hep farklı ilklere imza atmakla yetinmeyip, Dörtyol bölgesinde eğitime ve öğretime farklı bir

Dünya   A+a-

"680" height="315" align="top" src="/userfiles/image/tufan%20senlik%20b.jpg" alt="" />
 
Tufan Yıldızlar Kolejinden “ Çocuk Bahar Şenliği”
 
Tufan Yıldızlar Koleji eğitime başladığı günden itibaren hep farklı ilklere imza atmakla yetinmeyip, Dörtyol bölgesinde eğitime ve öğretime farklı bir soluk getirdi.
Yine bu amaç doğrultusunda yıl boyunca yorulan öğrencilerin streslerini atabilecekleri ve sınavlara motive amaçlı, bölgede ki çocukları da kapsayan“Çocuk Bahar Şenliği” düzenledi.
 
Bahar Şenliğinde çocukların oynamaları için şişme oyun parkları, zıpzıplar, palyaçolarla, yarışmalarla, sihirbazlık gösterileriyle çocuklar eğlendirildi.
Tüm çocuklara pamuk şekeri ikram edilen şenlikte çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Şenlikte ayrıca Tufan yıldızlar İlköğretim 2. kademe örgencilerinin ve lise öğrencilerinin Görsel Sanatlar Dersinde eğitim-öğretim yılı boyunca yapmış oldukları resim, ebru, rölyef, vitray, mozaik, maket ve ilçe yarışmalarında 1. olan resim çalışmalarını kapsayan bir sergi düzenlendi ve lise öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sunuldu.
Beldemizdeki tüm çocukların doyasıya eğlendikleri bu şenliğe imza atan Tufan Yıldızlar Kolejini 8.gün gazetesi olarak tebrik ediyoruz.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet