Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmet Keskin Dua Ve Alkışlarla Uğurlandı

Karaağaç Eski Belediye Başkanı Mehmet Keskin dua, alkış ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Keskin Dua Ve Alkışlarla Uğurlandı

Gündem   A+a-

1989-1998 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Keskin için görev yaptığı belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi.
Törene; eski Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı ve CHP Hatay milletvekili Nihat Matkap, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ak Parti İskenderun ilçe Başkanı Bestami Bilgili, Chp Hatay Milletvekili aday adayları Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr Ender Çolakoğlu, Chp Iskenderun Belediye Başkan Aday adaylari Dr Yılmaz Şahutoğlu ve Öztürk Çolak, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Mehmet Keskin'in başkanlığı döneminden çalışma arkadaşları ve çok sayıda sevenleri katıldı.
Ailesinin zor ayakta durduğu cenaze töreninde Mehmet Keskin'in oğlu Kamil Keskin, babasının her zaman Karaağaç halkı ile gurur duyduğunu söyledi. kamil Keskin, herkesin haklarını helal etmelerini istedi. Kâmil Kesk'in helallik istediği kalabalık hem haklarını helâl etti hem de alkışlarla başkanını uğurladı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da Başkan Keskin'in halka her zaman kalıcı hizmetler bıraktığını ifade ederek, Allah'tan rahmet diledi.
Cenaze töreninin ardından Eski Belediye Başkanı Mehmet Keskin'in naaşı Omuzlara alınarak dualar eşliğinde Övündük Mezarlığına defnedildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş